Telefoonnummer: +31 (0) 6 412 564 09 · info@cohitsn.com

Property Protection

Property Protection

Stadions, concertzalen, evenement- en beurshallen:

Drones bieden een ieder de mogelijkheid om beelden vast te leggen van zowel  sportwedstrijden, concerten en andere grote openluchtevenementen. De doorsnee beveiligingsvoorzieningen bieden geen bescherming tegen infiltratie door drones. Drones kunnen de beveiligingsvoorzieningen op grondniveau gemakkelijk passeren. Dit maakt de drone ideaal voor het maken van ongelicensieerde opname en live-streams van waargenomen beelden.

Behalve het maken van illegale beeldopnames, kunnen drones ook kwaadwillig ingezet worden door bijvoorbeeld terroristen. Bom-drops via drones, of een opzettelijke crash van 1 of meerder drones op of bij een evenement verhoogd aanzienlijk het risico op onveilige situaties. Cohitsn drone detectie systemen kunnen ingezet worden om publiek, spelers, artiesten en eigendommen te beschermen tegen ongewenste drones. Cohitsn levert diverse technieken, waardoor driedimensionale bewaking van het te beveiligen object en het omliggende luchtruim wordt gecontroleerd.

Pretpark, Dierenpark, Campus, Kantoorcomplex:

De beperkte voorschriften op onbemande vliegtuigen (drones) maken het makkelijk voor piloten om in en rond bijvoorbeeld kantoorcomplexen, winkelcentra, universiteitscampussen, filmstudio’s, pretparken en dierenparken met open luchtruim te vliegen. Drones kunnen verstorend zijn of de publieke veiligheid bedreigen als een drone in een bevolkt gebied stort, of kwaadwillig ingezet wordt om grote menigten tot doelwit te maken. Hun aanwezigheid kan beschermde informatie in gevaar brengen, zoals de bouw van een nieuwe attractie, een filmactiviteit of onderzoek op een kantoor of universiteitsfaciliteit. Cohitsn drone detectie systemen kunnen bij commerciële voorzieningen ingezet worden om het risico op letsel, privacyschending en rechtszaken veroorzaakt door droneactiviteit te verminderen.

Wederom bestaat ook bij grote commerciële instellingen het gevaar dat drones  kwaadwillig ingezet worden door bijvoorbeeld terroristen. Bom-drops via drones, of een opzettelijke crash van 1 of meerder drones op of bij een menigten verhoogd aanzienlijk het risico op onveilige situaties. Cohitsn drone detectie systemen kunnen ingezet worden om mensen en eigendommen te beschermen tegen ongewenste drones. Cohitsn levert diverse technieken, waardoor driedimensionale bewaking van het te beveiligen object en het omliggende luchtruim wordt gecontroleerd.

Vitale infrastructuur:

Zonder elektriciteit, toegang tot internet, drinkwater of betalingsverkeer ligt de samenleving plat. Het is van groot belang om de bescherming van zulke vitale producten, diensten en processen continu te verbeteren en borgen.

De dreiging voor het vijandig misbruiken van drones om grote schade of storing  aan ons vitale infrastructuur te willen veroorzaken is groeiende. UAV’s en drones kunnen gemakkelijk worden gebruikt voor spionage en levering van explosieven om de vitale infrastructuur zoals nucleaire, gas- en elektrische voorzieningen, bruggen, dammen, communicatienetwerken, datacenters en andere assets te beschadigen waarvan de vernietiging gevolgen zou hebben voor de openbare veiligheid. Cohitsn drone detectie systemen bieden accurate, real-time detectie van drone aanwezigheid om vitale infrastructuur te beschermen tegen een aanval of spionage door drones. Onze drone detectie systemen worden ingezet voor voorafgaande waarschuwing van drone-activiteiten in de buurt van vitale infrastructuur. Met behulp van de diverse technieken die Cohitsn levert bieden wij een uiterst betrouwbaar detectiesysteem. Het detectiesysteem kan in de meeste gevallen worden geïntegreerd in uw bestaande beveiligingssysteem om zo real-time alerts en locatiegegevens te verstrekken voor snelle respons.

Gevangenissen en gesloten klinieken:

Beveiligers en wetshandhavers worden geconfronteerd met dreigingen van smokkelaars die drones misbruiken om drugs, wapens, mobiele telefoons en andere smokkelwaar op het terrein van gesloten instellingen en gevangenissen te leveren. Als resultaat hiervan is drone-detectie van cruciaal belang om het hoogste veiligheidsniveau te behouden. Cohitsn drone detectie systemen kunnen bestaande zone-gebaseerde alarmsystemen van gevangenissen en gesloten instellingen ondersteunen. Op deze wijze kan een consistente, volledige monitoring van de omgeving en luchtruim gerealiseerd worden. De sensoren geven een geavanceerde waarschuwing voor drone-activiteiten, waardoor de beveiliging en wetshandhaving snel bedreigingen kunnen detecteren en hierop adequaat kunnen reageren. Zodra een drone is gedetecteerd, waarschuwt het drone detectie systeem direct via sms, email of via uw bestaande alarmsysteem.

Overheidsinstanties:

Overheidsinstanties  zijn logische doelen voor spionage en terrorisme. Een enkele inbraak kan verwoestende gevolgen hebben voor de nationale veiligheid, de volksgezondheid of de openbare veiligheid. Cohitsn drone detectie systemen dragen bij aan meer grondig toezicht, waardoor potentiële bedreigingen doeltreffend geneutraliseerd kunnen worden.

Luchthavens:

De NASA rapporteert talrijke gevallen van drones die gevaarlijk dichtbij vliegvelden en vliegtuigen vliegen, wat resulteert in tal van bijna botsingen. Naarmate meer drones het luchtruim zullen toetreden, zullen gevaarlijke zogenoemde mid-air ontmoetingen waarschijnlijker worden. Cohitsn drone detectie systemen bieden snelle, nauwkeurige detectie van nabijgelegen drones om luchthavens te beschermen tegen mogelijke botsingen. Cohitsn kan bijdragen aan de veiligheid op luchthavens door de aanwezigheid van drones op te sporen met behulp van sensoren die het gewenste oppervlak/luchtruim detecteren. De detectie systemen van Cohitsn kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in bestaande beveiligingssystemen. Het detectiesysteem verzendt directe waarschuwingen zodat er snel gereageerd kan worden op het moment dat een drone wordt gedetecteerd. Het systeem behoudt gegevens van de detectiemeldingen voor eventuele vervolgprocedures.

Hoe Cohitsn drone detectie systemen bijdragen aan uw objectbeveiliging

  • Detecteert drones die worden gebruikt bij het verkennen van een toekomstige aanval, waardoor deze een aanvalsmissie in een vroeg stadium ervan verzwak;

  • Rapporteert locatie en data met betrekking tot de vliegroute van de drone, samen met drone classificatie informatie;

  • Kan worden ingezet om persoonlijke veiligheid, privacy of bescherming van eigendom te versterken;

  • Monitort het luchtruim, en grondactiviteit op drones, die niet gedetecteerd kunnen worden met behulp van een camera, of geblokkeerd kunnen worden door een poort of muur;

  • Melding door detectie verwijdert het verrassingselement die vaak door smokkelaars en overtreders worden toegepast;

  • SMS- en e-mailberichten kunnen worden gesynchroniseerd met persoonlijke accounts of met uw reeds aangesloten meldkamer om af te stemmen op uw responsplan;

  • Gegevens uit waarschuwingen en meldingen worden bewaard als bewijs voor eventuele toekomstige gerechtelijke procedures.

gerelateerd nieuws